تفاوت کراتینه مو با پروتئین تراپی
داشتن موهایی شفاف، صاف و خوشحالت تقریبا آرزوی هر مرد و زنی است. خوشبختانه با پیشرفت علم، امروزه راههای مختلفی برای تقویت و زیباسازی موهای سر وجود دارد. کراتینه مو یکی از مشهورترین و رایجترین روشهای درمانی برای صاف و خوشحالتکردن موها در سرتاسر جهان است. با اینحال پروتئین تراپی نیز ازجمله روشهایی است که روزبهروز متقاضیان بیشتری را به خود جلب میکند.
بافت موها در حالت طبیعی نرم و لطیف است و حتی اگر جنس خشکی داشته باشد، حالتی مشابه موهای آسیب دیده ندارد. موها، از هر نوعی که باشند، تحت تاثیر عواملی همچون گرما و حرارت زیاد، آسیبهای محیطی، مواد شیمیایی مانند دکلره، رنگ و محصولات مراقبت از موی نامرغوب صدمه میبینند و قوام خود را از دست میدهند.
این صدمه موها را دهیدراته، خشک، زبر، وز و دچار عوارضی همچون موخوره و شوره سر میکند و حتی ممکن است ریزش مو را به دنبال داشته باشد. افرادی که رژیم غذایی ناسالمی دارند و به قدر کافی از مواد پروتئینی، فیبر، سبزیجات و کلیه مواد مفید برای سلامت بدن و رشد مو و به خصوص غذاهای دارای بیوتین استفاده نمیکنند، راحتتر از سایر افراد با مشکلاتی نظیر کم پشت شدن مو مواجه خواهند شد. همچنین ژنتیک و مصرف دخانیات در این امر تاثیرگذار است.
کراتینه مو چیست؟
قبل از بررسی فرق کراتینه مو با پروتئین تراپی، ابتدا خواهیم دید که اصلا این دو روش درمانی مو چیستند و چگونه انجام میشوند. کراتین نوعی پروتئین است که مو، پوست و ناخن شما را میسازد. کراتین در اندامها و غدد داخلی بدن انسان یافت میشود.
کراتین درمانی یک تکنیک زیبایی است که در آن به موها مقادیر بسیار کراتین مصنوعی و مواد صاف کننده همچون فرمالدهید زده میشود و پس از گذشت مدتی مشخص، موها را شسته، آن را با دمای زیاد اتو، 450 درجه فارنهایت، خشک میکنند.
در این روش موها کاملا صاف و لخت میشوند و حالت فر آنها از بین میرود. هنگامی که فرد تار موی ضخیمی داشته باشد، از فر موهای خود خسته شده باشد، موهای او دچار وز و زبری شده باشند اما آسیب وارده به موهای او به قدری نباشند که درمان پزشکی و تخصصی بخواهد، میتواند از کراتین درمانی استفاده کند.
کراتینه کردن موها به ترمیم آنها کمک میکند اما بیش از آن که روشی برای درمان موها باشد، ترفندی برای صاف نگه داشتن آنها برای چند ماه است؛ یعنی نمیتوانیم آن را به عنوان راه حلی سالم در نظر بگیریم و باید بدانیم که برای افراد حساس و حتی افراد عادی ضرر دارد.
پروتئین تراپی چیست؟
در پروتئین تراپی نیز مواد پروتئینه، توسط فردی ماهر و آرایشگری باتجربه بر موهای تمیز قرار میگیرند و پس از گذشت مدتی شسته و اتو میشوند. پروتئینه کردن موها به معنای احیا کردن آنها است و فاقد اثرات صاف کننده و موادی همچون فرمالدهید میباشد. البته که این روش به نوسازی بافت موهای شما کمک میکند و سبب افزایش ساخت پروتئین در موها میشود. همچنین شکنندگی، کدری، زبری و وز آنها را از بین میبرد و نرم کننده و جلا دهنده است.
اگر در زمان صدمه به مو، کوتیکولهای آن دچار روزنه شده باشند، پروتئین تراپی این شکافها را پر میکند و باعث طراوت و شادابی موها میشود. این کار نمیتواند باعث لخت شدن موهای شما شود و موج موهای شما را تا حد کمی حفظ میکند. بهتر است زنان باردار از انجام این کار خودداری کنند، هر چند برخی این توصیه را رد میکنند.
تفاوتها:
- در کراتینه کردن موها، موهایی درخشان، لخت و صاف به دست میآیند، در حالی که پروتئین تراپی جنبه درمانی بیشتری دارد و ظاهر مو را تنها از نظر سلامت بخشی به آن زیبا میکند. البته هر دو درخشندگی موها را افزایش میدهند و سبب یکدست شدن بافت آن میشوند. اگر بپرسیم تفاوت کراتینه و پروتئینه مو چیست؟ میفهمیم که کراتینه صاف کننده است و پروتئینه موها را بازسازی، نرم و زیبا میکند.
- گفته میشود که مواد کراتین دارای فرمالدهید و مواد صاف کننده اند و پروتئین تراپی چنین اثری ندارد.
- مدت زمان ماندگاری پروتئین تراپی کمتر از کراتینه کردن موها است.
- در جواب تفاوت کراتینه و پروتئینه مو چیست؟ باید گفت که کراتینه کردن موها قیمت بیشتری دارد و مراقبت از آن نیز سختتر است.
- پروتئین تراپی عوارض کمتری نسبت به کراتینه کردن موها دارد و سالمتر است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.